Online reserveren Offerte ontvangen

Algemene Voorwaarden

‘Boat-hotel Rotterdam’ is handelsnaam van Boot 10 Rotterdam BV, gevestigd te Amstel 51-B,1018 EJ te Amsterdam (KvK: 34373165). Boat-hotel Rotterdam is gevestigd op een voormalig vrachtschip in de Wijnhaven tegenover nummer 61 te Rotterdam centrum.

De schepen zijn uitsluitend te boeken voor het op de site aangegeven personen. De huurder dient er zorg voor te dragen dat er niet meer dan personen aan boord zijn als aangegeven bij de boeking, indien het gehele schip gehuurd is, of hoeveel minder het gehuurde ‘appartement’ aan slaapplekken biedt: appartement 1: maximaal 4 personen, appartement 2: maximaal 8 personen.

Betaling

Om een reservering te kunnen garanderen dient 100% aanbetaald te worden via pay-pal. Deze betaling loopt via de beveiligde betaalsite van Pay-Pal, een financiële instelling die geheel losstaat van deze website. American Express, Visa- en Mastercard worden geaccepteerd.

Tevens bestaat er de mogelijkheid om in twee aparte termijnen te betalen van ieder 50%: 50% bij boeking dient direct betaald te worden, middels een te ontvangen factuur. Pas na otvangst hiervan is de boeking definitief. De tweede 50% dient bij aankomst contant voldaan te worden bij de check-in. Indien men deze manier van betaling wilt dient men te reserveren via het invullen van het contactformulier op de site.

Annulering

Een 50% aanbetaling is altijd als minimum verplicht: deze aanbetaling wordt niet geretourneerd bij annulering.

100% betaling van de totale aanneemsom is verschuldigd bij annulering binnen 1 week teruggerekend vanaf de aankomstdag 15.00 uur.

Overige voorwaarden

 • De schepen van Boat-Hotel Rotterdam zijn alleen te huur voor een minimum van 2 nachten.
 • Een identiteitsbewijs of 250 euro borg bij aankomst is verplicht: deze wordt teruggeven op de vertrekdag.
 • Roken is, mede voor ieders veiligheid, alleen toegestaan op het buitendek. Het is ten strengste verboden binnen te roken. Indien er toch binnen gerookt is, is Boat-Hotel Rotterdam gerechtigd het appartement te laten reinigen op kosten van de huurder.
 • Drugs (ook soft-) zijn nooit toegestaan.
 • Het is niet toegestaan om ‘s avonds na 22.00 uur en voor 07.00 uur in de ochtend lawaai te maken op of rondom de omgeving van het schip.
 • De huurder dient op geen enkele wijze overlast te veroorzaken ten aanzien van de andere gasten op het schip.
 • De huurder dient zich in alle tijde als nette en verantwoordelijke huurder te gedragen ten opzichte van het schip en zijn omgeving.
 • In geval de huurder en zijn/haar gasten zich niet aan de regels houden wat betreft het niet veroorzaken van overlast ten aanzien van andere huurders van het schip en omwonenden, is Boathotel Rotterdam gerechtigd u de toegang tot het schip te ontzeggen. In dit geval kan er geen aanspraak gemaakt worden op resitutie van de betaalde of verschuldigde huur met betrekking tot het schip / appartement.
 • Alleen met uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar is het toegestaan andere mensen (of ander aantal mensen) dan waarvoor is gereserveerd, te ontvangen. Deze mogen echter nooit blijven slapen ivm veiligheidsregels.
 • Check-in is altijd na 15.00 uur, check-out is uiterlijk om 11.00 uur in de ochtend.
 • U dient de accommodatie netjes achter te laten: geen afwas e.d. laten staan. De eigenaar zal extra kosten in rekening brengen in geval er meer schoongemaakt moet worden dan is te verwachten na een kort verblijf. De kosten hiertoe zijn 50 euro per uur (excl 21% BTW).

Belangrijk

Boat Hotel Rotterdam is niet geschikt voor mensen met een lichamelijke handicap, vanwege stijle trappen, smalle gangboorden etc. Tevens maken we u erop attent dat het een schip betreft en het dus af te raden is om het schip te huren in geval u met kleine kinderen reist die nog niet kunnen zwemmen. Vraag ons advies eerst, als u met kinderen komt info@boat-hotel.com.

Verzekering

Boat-Hotel Rotterdam heeft een inboedel- en WA verzekering maar deze dekt niet uw kosten ingeval van een ongeval, diefstal of schade. Wij raden u dan ook aan een reisverzekering af te sluiten. Bij verlies van sleutels zal 75 euro in rekening gebracht worden aan de huurder.

Disclaimer

Alhoewel wij onze uiterste best doen alle informatie op deze site zo volledig mogelijk weer te geven kunnen wij niet garanderen dat alle informatie betreffende de accommodaties juist en “up to date” is. Ook kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor het niet aankomen van emails, (dubbele) reserveringen en opties en eventuele fouten op de site.